• Αυτοκινήτων

    ποιότητα που υπερβαίνει τις απαιτήσεις σας

  • Σκαφών

    στοχεύοντας στην τέλεια βαφή

  • Βιομηχανικών Προϊόντων

    επιστρώσεις για κάθε σχέδιο

Προϊόντα Βαφής

Επιβατικών Οχημάτων

Επιβατικών Οχημάτων

Ο κλάδος της επισκευαστικής βαφής του αυτοκινήτου αποτελεί για εμάς το αντικείμενο στο οποίο καταξιωθήκαμε για περισσότερα από 50 χρόνια.Μέσα από μια σειρά προϊόντων βαφής και συντήρησης αυτοκινήτου, που αποτελείται από περισσότερους από 3000 κωδικούς, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σε όλα τα στάδια της επισκευής του σύγχρονου φανοβαφείου, συνδιάζοντας την καινοτομία και την παραγωγική αποδοτικότητα με το ποιοτικό αποτέλεσμα που φέρει την έγκριση των περοσσοτέρων εργοστασιακών κατασκευαστών.
Επαγγελματικών Οχημάτων

Επαγγελματικών Οχημάτων

Σειρά προϊόντων βαφής επαγγελματικών οχημάτων, ανεξαρτήτως μεγέθους ή χρήσης. Είτε πρόκειται για οχήματα μεταφοράς προσωπικού είτε για άλλα μεταφορικά οχήματα, διαθέτουμε προϊοντικά συστήματα βαφής που καλύπτουν εξειδικευμένα τις ανάγκες του χώρου και προσδίδουν ποιοτικό αποτέλεσμα με μακρόχρονη αντοχή στον χρόνο στις καθημερινές συνθήκες χρήσης των οχημάτων.
Συσκευών Προσωπικής Χρήσης

Συσκευών Προσωπικής Χρήσης

Σειρά προϊόντων βαφής απαιτητικού φινιρίσματος και ανυπέρβλητης αισθητικής, για εφαρμογή σε πλήθος κατασκευαστικών υλικών, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων σε σχέση με τη τελική απόχρωση, του βαθμού γυαλάδας και του ανάγλυφου της επιφάνειας.
Μηχανημάτων

Μηχανημάτων

Συστήματα βαφής που συνδυάζουν την ευκολία της εφαρμογής τους με την αντοχή της βαφής ενάντια στις μηχανικές, θερμικές ή χημικές καταπονήσεις, στις οποίες υποβάλλονται μηχανήματα διαφόρων αντικειμένων.
Βιομηχανικού Εξοπλισμού

Βιομηχανικού Εξοπλισμού

Μέσα από την κατά περίπτωση ανάλυση της διαδικασίας εφαρμογής, του αντικειμένου και των αναγκών της συγκεκριμένης χρήσης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε προϊόντα επιστρώσεων υψηλής αξιοπιστίας.
Σκαφών

Σκαφών

Ειδικά προϊόντα και εξοπλισμοί με επίκεντρο την βαφή, την συντήρηση και την περιποίηση του σκάφους, υψηλής αξιοπιστίας και αναγνώρησης από τους τεχνικούς του χώρου.