01

Προϊόντα βαφής

Οι επιστρώσεις- προϊόντα βαφής αποτελούν το αρχικό και κεντρικό τμήμα των προϊόντων μας, το οποίο αναπτύσσεται για περισσότερα από 40 χρόνια.

02

Λειαντικά

Μέσα από μια μεγάλη σειρά λειαντικών προϊόντων, παρέχονται λύσεις που διακρίνονται ανάλογα με το υλικό (μέταλλο, ξύλο, υλικό επίστρωσης, γυαλί, σύνθετων, κεραμικών, κ.α.)

03

Ταινίες

Ιδιαίτερα μεγάλη σειρά ταινιών που καλύπτουν όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας, όπως τόσο εργασίες επί οχημάτων, σκαφών, αεροσκαφών και μηχανημάτων, όσο και επί διαδικασιών της βιομηχανικής παραγωγής και των κατασκευών.

04

Κόλλες

Σειρά συγκολλητικών που χαρακτηρίζεται από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά ιδιότητες, καινοτόμα χαρακτηριστικά και πολύ υψηλή αξιοπιστία έναντι των παραδοσιακών συστημάτων συγκόλλησης και στεγανοποίησης.

03

Ταινίες

Ιδιαίτερα μεγάλη σειρά ταινιών που καλύπτουν όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας.

04

Κόλλες

Σειρά συγκολλητικών που χαρακτηρίζεται από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά ιδιότητες, καινοτόμα χαρακτηριστικά και πολύ υψηλή αξιοπιστία.

05

Ατομική Προστασία

Λύσεις σε μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) στο χώρο εργασίας.

06

Εξοπλισμός & Εργαλεία

Σειρά προϊόντων τεχνικού εξοπλισμού και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές για πολύ μεγάλο κύκλο επαγγελματικών εφαρμογών.

07

Φροντίδα & Συντήρηση

Κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα με σκοπό την προστασία και συντήρηση επιφανειών από διάφορους επιβαρυντικούς παράγοντες της καθημερινής χρήσης όπως η UV ακτινοβολία, οι όξινες ατμοσφαιρικές συνθήκες, το θαλάσσιο περιβάλλον, κ.α.

07

Φροντίδα & Συντήρηση

Κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα με σκοπό την προστασία και συντήρηση επιφανειών από διάφορους επιβαρυντικούς παράγοντες.

eshop

Επισκεφθείτε τα eshop μας

s4pro