Αντικείμενο

Κεντρικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας ήταν από την αρχή και παραμένει έως και σήμερα ο τομέας των προϊόντων βαφής οχημάτων.

Τα τελευταία 15 χρόνια η δραστηριοποίηση μας επεκτάθηκε στους τομείς των προϊόντων βαφής σκαφών, αεροσκαφών, μηχανημάτων έργου, βιομηχανικών και κατασκευαστικών προϊόντων.

Μέσα από την εμπειρία μας στο χώρο των χημικών σύντομα προστέθηκαν προϊόντα που προσφέρουν κατασκευαστικές λύσεις στους τομείς της βιομηχανικής παραγωγής καθώς και άλλων κατασκευών.

Φιλοσοφία

Σε όλους αυτούς τους τομείς της δραστηριότητάς μας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του παραγόμενου έργου, κεντρική μας φιλοσοφία και επιδίωξη είναι η προσωπική προσέγγιση του ζητούμενου,  η μελέτη των διαδικασιών και απαιτήσεων και η προσφορά των βέλτιστων παραγωγικά και τεχνικά λύσεων, μέσα από πραγματικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και διανομής.

Η Ομάδα μας

Κεντρικός στόχος μας είναι σταθερά η επένδυση, πέρα από τα μέσα και τις υποδομές, κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό μας σε όλες τις εν πλεκόμενες διαδικασίες.

Η ομάδα των ανθρώπων μας αποτελεί για εμάς το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και ενισχύει την ευελιξία μας να ανταποκριθούμε με τον πιο άμεσο και επιτυχή τρόπο στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της δραστηριότητάς μας.

Ιστορικό

Η επιχείρηση ΜΑΚΟΤΡΑΛ ΑΕ, υπό την τρέχουσα νομική της μορφή, ιδρύθηκε το 1986 και βρίσκεται ήδη στην 4η δεκαετία δραστηριοποίησης στην αγορά τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.
Ουσιαστικά όμως ενσωματώνει εμπειρία επιπλέον 10 ετών από προυπάρχουσες οικογενειακές εταιρίες στο χώρο. Έτσι αποτελεί μια καθαρά οικογενειακή εταιρία η οποία διανύει την τρίτη της γενιά, εξελίσσοντας και αναπτύσσοντας σε συνεχή βάση το αντικείμενό και τον κύκλο των προϊόντων της.


eshop

Επισκεφθείτε τα eshop μας

s4pro