Βιομηχανική Παραγωγή

Μέσα από την κατά περίπτωση ανάλυση της διαδικασίας εφαρμογής, του αντικειμένου και των αναγκών της συγκεκριμένης χρήσης, είμαστε σε θέση προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε σχέση με διάφορες εργασίες κατά την βιομηχανική παραγωγή.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται προϊόντα επιστρώσεων, συγκόλλησης μεταλλικών ή σύνθετων υλικών, λείανσης και φινιρίσματος επιφανειών, εξοπλισμού και εργαλείων, σήμανσης του χώρου παραγωγής, καθώς και εξειδικευμένη σειρά προϊόντων ασφάλειας και ατομικής προστασίας εργαζομένων.

Top Brands

Κατασκευές

Σειρά προϊόντων που προσφέρουν λύσεις σε διάφορες επιμέρους κατασκευαστικές εργασίες επί διαφόρων υλικών (μέταλλο, ξύλο, γυαλί, σύνθετα υλικά).

Οχημάτων

Βαφή, λείανση, μασκάρισμα, προετοιμασία βαφής, γυάλισμα, καθαρισμός, στεγανοποίηση, προστασία αμαξώματος, συντήρηση και περιποίηση βαφής, εξοπλισμός και συντήρηση συνεργείου, ασφάλεια και προστασία προσωπικού.

Σκαφών

Υψηλής αξιοπιστίας συστήματα βαφής σκαφών καθώς και προϊόντα για την συντήρηση και περιποίηση του σκάφους, που καλύπτουν τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες του yachting refinishing, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.